Het productaanbod van Ilona Communicatie & Design is breed. Hieronder volgt een greep uit de werkzaamheden, met daarbij de kanttekening dat er voldoende ruimte is voor uw persoonlijke behoeften en ideeën. 

  • Kaarten: trouwkaarten, geboortekaarten, jubileumkaarten etc.
  • Promotie: logo's, flyers, posters, brochures, folders en advertenties.
  • Fotoproducten: digitale fotoboeken, kalenders etc.
  • Communicatie: communicatieadvies en tekstschrijven.

Fotografie: Ook op het gebied van fotografie kunt u  bij Ilona Communicatie & Design terecht. Indien u gebruik wilt maken van passend fotomateriaal op uw kaart en/of bestelling, is het mogelijk dit beeld door Ilona Communicatie & Design te laten verzorgen. 

Op de pagina 'Portfolio' vindt u een selectie uit het (kaarten)portfolio van Ilona Communicatie & Design. Een groot aantal van deze kaarten kan tegen een aantrekkelijke prijs worden gewijzigd tot uw persoonlijke kaart. In dit geval worden eventuele foto’s en teksten aangepast.

Uiteraard bestaat de kans dat in dit portfolio uw gewenste kaart ontbreekt. Ilona Communicatie & Design is daarom ook gespecialiseerd in het ontwerpen van uw persoonlijke en unieke kaart. Een gezamenlijk intakegesprek vormt dan de basis voor een uniek ontwerp, enig in zijn soort.